Articles by Silvia Hendrix-Jeucken

Afgelopen september zijn de jubilarissen Jan Vousten 70 jaar en Hay Coenders 50 jaar tijdens de rondgang gehuldigd. De speldjes en oorkondes waren er toen helaas niet. Afgelopen zaterdag kregen ze deze alsnog opgespeld en uitgereikt !

BEDANKT!!!   WOW! Wat was het een geweldig feestweekend! Maandenlang naar toegewerkt, en op zaterdag 24 november om 19:30 mochten we eindelijk beginnen aan ons TOP2000 concert. De zaal zat helemaal vol met Vrienden, onze Duitse gasten uit Ellenstedt en andere belangstellenden. Van rock …

Marlon, Bart en Caz, Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje Lex Wij wensen jullie heel veel geluk en gezondheid toe met zn vieren! Dirigent, bestuur, (ere)leden Fanfare St Nicolaas.