Verslag verrassingsavond

Verslag verrassingsavond

verrassingsavond 2014 (8)    Op dinsdag 30 december stond de jaarlijkse verrassingsavond weer op het programma. Dit maal werd het georganiseerd door de Trompetten.

Om 19.30u werden we allemaal verwachten in het Café bij het maaspaviljoen. Ook was het belangrijk dat iedereen een fiets mee had. De groepjes werden verdeeld, doormiddel van briefjes met een nummer erop. Nummertje 1, was groepje 1 enz.

De groepjes vertrokken een half uur naar elkaar. Waar we heen geen, wisten we nog niet. Daar zouden we onder het fietsen pas achter komen. Toen we richting broekhuizenvorst fietsen werd het al snel duidelijk. En ja hoor, we kregen een rondleiding bij Van Leendert. We begonnen daar met een lekker kopje koffie of thee en een stuk vlaai. Ondertussen vertelde Eric van Leendert het een en ander over het bedrijf. Na zijn verhaal kregen we een rondleiding over het terrein. Omdat het donker was konden we niet alles zien, maar we moesten maar een keer terug komen als het ligt was. Ook hebben we gezien hoe het er aan toe gaat op het kantoor.

verrassingsavond 2014 (10)      verrassingsavond 2014 (11)

Na de rondleiding bij van Leendert zijn we weer gezamenlijk terug gefietst. De avond was nog niet voorbij. Toen iedereen rustig wat stond te drinken, kondigde Pieter aan de ze een speciale gast hadden uitgenodigd. Dit was niemand minder dan Pier van Helden. Pier gaf een geweldige buut en kreeg het café aan het lachen.

verrassingsavond 2014 (1)        verrassingsavond 2014 (6)

Na de buut van Pier was iedereen vrij om in de ton te kruipen, maar helaas durfde maar één iemand dat. Dat was onze voorzitter koos. Zoals elk jaar werden de hoogtepunten van het jaar nog een keer naar voren gehaald en werden de activiteiten van de fanfare benoemd. Het was dan wel geen buut, maar zeker de moeite waard.

Namens alle leden wil ik de Trompetten bedanken voor deze gezellige en leerzame avond. het was weer een keer wat anders dan die lange en koude speurtochten.

Graag nodig ik Peter van Megen uit om het volgende verslag te schrijven. Alvast bedankt en veel succes! ;)

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

**