Verslag verrassingsavond 2015

Verslag verrassingsavond 2015

Verslag verrassingsavond

28 december 2015,

Nadat er thuis een goede bodem is gelegd is het weer zover, de jaarlijkse verrassingsavond. Deze keer georganiseerd door de hoorn- en trombonesectie, die dit overigens uitstekend gedaan hebben. De opkomst was zeer goed, net als bij de nieuw ingevoerde bitterballen repetities. Hoe zou dit toch komen, ik heb geen idee? Degene die extra de wandelschoenen aan hadden getrokken hadden pech want we bleven lekker binnen. Bij binnenkomst moeten we lootjes trekken en werden we in zes groepen ingedeeld. We hebben een aantal spellen/activiteiten gedaan waarbij punten te verdienen waren. Een spel dat bij de meeste wel letterlijk in de smaak viel was het proeven en raden van biermerken. Dit was moeilijker dan gedacht en dankzij een enkel groepje overwegen Mark en Carla om malt bier te gaan vertappen, het verschil wordt toch niet geproefd. Verder zijn er nog een aantal behendigheidspellen gedaan en zijn er vragen gesteld over een vooraf ingevulde enquête_DSC3743     _DSC3779_DSC3744

Toen groep drie dacht dat ze gewonnen hadden bleek er nog een finalespel. In dit finalespel was het de bedoeling om te gokken/beredeneren hoeveel procent van de fanfare het goede antwoord in had gevuld bij de enquête vragen. Groep vijf bestaande uit Lichelle, Hylke, Mie, Luc, Jos, Eric, Richard, Noud en ondergetekende wisten dit het beste te doen en hield de meeste punten over. Na de finale is er nog genoten van een hapje en een drankje en heeft koos het muzikale jaar samengevat.

winnaars verrassingsavond 2015

 

Al met al een hele geslaagde verrassingsavond en een mooie afsluiting van het jaar. De eer voor het organiseren van de 2016 editie van de verrassingsavond is aan het slagwerk. De volgende geluksvogel die een verslag mag schrijven is niemand minder dan Nandy

Peer

Leave a comment

Your email address will not be published.

**