Doneer Anjeractie voor Fanfare St. Nicolaas!!!!

Doneer Anjeractie voor Fanfare St. Nicolaas!!!!


  • We doen als vereniging mee aan de Anjeractie van het Prins Bernhard cultuurfonds. De laatste jaren hebben we diverse subsidies ontvangen van het Prins Bernhard Cultuurfonds voor o.a. de aanschaf van instrumenten en kleding. De Anjeractie houdt in dat je een donatie kunt doen aan het ‘team’ Fanfare St. Nicolaas. Je kunt een bedrag naar eigen keuze doneren, de helft van het gedoneerde bedrag komt rechtstreeks ten goede van onze fanfare, de andere helft komt ten goede aan het Anjerfonds! Een donatie is dus op zijn plaats en van harte welkom! De actie loopt t/m juni dit jaar. Wil je doneren, of verdere informatie, klik dan op deze link: https://limburg.anjeractie.nl/team/fanfare-st-nicolaas/doneren

Leave a comment

Your email address will not be published.

**