Verslag Brokeze bruist

Verslag Brokeze bruist

Brokeze bruist 2016,

25-9-2016

Nadat het programma enigszins was uitgelopen zijn we gestart rond de klok van twee uur. Dit keer niet onder leiding van Geert Jacobs maar Broekhuizens eigen Chris Derikx.

dsc01253            dsc01256

Het programma bestond, op deze zon overgoten middag, uit alleen maar marsen. We opende met de mars Servus. Doordat Geert Hermkens iets te enthousiast was met de bekkens, moesten die snel vervangen worden voor de volgende marsen: Muzifesti en Night Flight. Het tempo van Chris Derikx was iets sneller dan wij gewend waren. Menigeen was dan ook blij dat dit niet het tempo was tijdens de donateursrondgang van vorige week. Na deze twee marsen speelde we Cecilia, Centenary en Ceremony. Tot slot hield Chris Derikx een kort woordje over het programma van de rest van deze dag en sloten we af met de mars King-Size. We kunnen terugkijken op een mooi concert, op een mooie nazomerse middag in het heerlijke Broekhuizen aan de maas.

Bij deze draag ik het stokje over aan Luc Janssen voor het volgende verslag.

Groetjes Puck Hermansdsc01252  dsc01254 dsc01255

Leave a comment

Your email address will not be published.

**