Verslag Herfstconcert Broekhuizenvorst

Verslag Herfstconcert Broekhuizenvorst

Herfstconcert 29 oktober 2016.

 

Op zaterdag 29 oktober organiseerde Fanfare Broekhuizenvorst & Ooyen een uitwisselingsconcert in MFC de Schakel.

De avond ging van start met Harmonie de Vriendenkring uit Well onder leiding van Geert Jacobs. Ze openden het programma met Suite Provincale, ter voorbereiding voor het ONHK te Drachten. Ook speelden zij Excalibur van Jan Bosveld waarvan een video- opname werd gemaakt voor op de website van deze componist. Het enige wat niet zo mooi zal klinken in de opname is het luide geklap van een enthousiast persoon in het publiek die dacht dat het stuk na 3 minuten al klaar was.

fanfare-luc1            fanfare-luc2

Fanfare Broekhuizenvorst & Ooyen onder leiding van dirigent Jo Laumen vervolgde het concert met de mars Pythagoras. Hierna speelden zij onder andere Dublin Pictures en het welbekende Innuendo van Queen.

 

Fanfare Sint Nicolaas mocht de muzikale avond afsluiten. We begonnen met Ouvertura to Trish. Na dit stuk speelden wij Elburg Fantasy en Hine e Hine. Met het nummer ‘A tribute to Lionel’ heeft Leo van Megen een mooie vibrafoonsolo ten gehore gebracht. Hierna speelden wij Anouk in Concert en sloten ons programma af met de mars Servus van Théo Jetten.

fanfare-luc-3

Harmonie de Vriendenkring uit Well is op 5 november naar de Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen gegaan in Drachten. Hier hebben zij met 86 punten de eerste plek behaald in de 4e divisie en kunnen zich nu Nederlands kampioen noemen. Gefeliciteerd!

 

De volgende die een verslag mag gaan schrijven is Paul Vousten. Succes!

Groetjes Luc Janssen

Leave a comment

Your email address will not be published.

**