Stem op Fanfare St. Nicolaas en jeugdorkest BMBM

Stem op Fanfare St. Nicolaas en jeugdorkest BMBM

 

facebookheader

Fanfare St Nicolaas Broekhuizen

Van dinsdag 26 september t/m maandag 10 oktober kunnen leden van Rabobank Horst Venray tijdens de Clubkas Campagne hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs en vereniging…en tijdens de Clubkas Campagne! Laat jouw stem en die van je familie, vrienden en kennissen horen en steun Fanfare St.Nicolaas en jeugdorkest BMBM

Het is voor ons belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren, we kunnen deze bijdrage namelijk goed gebruiken voor het financieren van muziekonderwijs, de aanschaf van instrumenten en uniformen. Het zou fantastisch zijn als iedereen helpt bij het realiseren van dit doel door op ons te stemmen tijdens de Clubkas Campagne!

Meer informatie over de Clubkas Campagne vind je op rabo.nl/horstvenray/rcc
#raboclubkasHV

http://rabo.nl/horstvenray/rcc

Leave a comment

Your email address will not be published.

**