Verslag Voorbereidingsconcert Concours

Verslag Voorbereidingsconcert Concours

Verslag voorbereidingsconcert Concours 2017! 

Op een warme zaterdagavond 14 oktober 2017 is iedereen van Fanfare St Nicolaas om 19:30 uur in MFC de Zwingel in Melderslo aanwezig  voor het laatste concert te voorbereiding op het concours van 22 oktober.  Zo’n laatste concert is natuurlijk de ideale gelegenheid alles even te oefenenen; de stoelenploeg zet de stoelen neer en daarna komt de fanfare op. Ze zijn er klaar voor!

Dirigent Geert Jacobs wil in gaan spelen met Arsenal als hij verrast wordt met de felicitatiemars voor zijn verjaardag! Proficiat Geert! Ondertussen stroomt het publiek binnen…..

voorbereidingsconcert-concours-2017-6-400     voorbereidingsconcert-concours-2017-11-400

 

Als iedereen er klaar voor zit opent Koos om 20.00 uur met een welkomswoord.

Iedereen zit op het puntje van zijn stoel als er wordt begonnen met het inspeelwerk Arsenal, een mooie concertmars. Daarna wordt het eerste concourswerk Excalibur ten gehore gebracht, waarbij geprobeerd wordt het nobele karakter van het magische zwaard met zijn ridderlijke uitstraling muzikaal uit te beelden. Het concert werd afgesloten met het tweede concourswerk Dogon, waarbij we meegevoerd worden naar de Dogonvallei met aan de ene kant zijn donkere karakter en aan de andere kant zijn vrolijke kant.

voorbereidingsconcert-concours-2017-12-400

 

Koos sluit het af met een mooi woord waarin hij benoemt dat de weg naar het concours toe aangenaam en prettig is geweest.

voorbereidingsconcert-concours-2017-18-400

 

Een heel mooi concert, zeker een goede voorbereiding voor het concours over 1 week.

Ik wil Dirigent, muzikanten heel veel succes wensen as zondag 22 oktober om 13.00 uur tijdens het concours in de Oranjerie te Roermond! Waarin een klein dorp GROOT kan zijn ik ben er trots op!

Zorg dat je erbij bent want dit wil je niet missen.

20171020_075145-400

 

Groeten Silvia Hendrix

Leave a comment

Your email address will not be published.

**