Verslag: Voorspeelavond 2013

Zondag 10 maart was het weer zover. Inmiddels volgens mij al editie 4 van de voorspeelavond, en weer een succes!


Ontzettend leuk om te zien dat er jong talent binnen de vereniging actief is. Kunnen we ook eens goed horen wat deze muzikanten in hun mars hebben. Wat me opviel is het vertrouwen waar de jeugd mee speelt! Niks bang of zenuwachtig, maar een uitstraling van; Ik zal jullie eens wat laten horen! Zo te horen wordt het snel genoeg tijd voor nieuwe 3e bugels bij de fanfare, want de huidige gaan daar niet lang zitten!


En na de pauze kwamen de oudere meer aan bod. Weer verschillende nieuwe groepen en nieuwe ideeën. Niet alles ging goed, maar dat hoeft ook niet. Er wordt op een andere manier muziek gemaakt en in groepen gerepeteerd. Goed voor elke muzikant!


En zoals je op deze avond kunt zien; alle combinaties zijn mogelijk! Dus probeer volgend jaar gewoon weer wat anders. Ik weet zeker dat Chris Cuppen nog wel een duet heeft voor alt-sax met hoorn. Wie durft?


Erg fraai vond ik de Limburgse variant op het lied Mysterious Girl van Peter Andre. Dit was voor de gelegenheid verandert in Das Hirtenlied van Pieter En Dre.


En ook meer zang op de avond! Na een zuivere LAlalala van de DMK op de melodie van “On the Mall”, was het bed gespreid voor Marjolein met het nummer “Make you feel my love”. Wat een gevoelige pianobegeleiding…kippenvel…haha


Na afloop nog even lekker naborrelen. Het was een gezellige en geslaagde avond. Iedereen bedankt voor zijn deelname en natuurlijk de organisatie voor de goede voorbereidingen!


Op naar volgend jaar, met hopelijk weer veel deelnemers,  vernieuwende groepen en mooie muziek.



Klik hier voor meer fotos!!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*