Maestro vaan Brokeze 2018

Maestro vaan Brokeze 2018

Op zaterdag 14 april 2018 organiseert Fanfare St. Nicolaas een unieke muzikale avond onder de naam “Maestro van Broekhuizen 2018”. De avond zal een geweldige ervaring worden voor zowel de deelnemers als het publiek.

Deze avond is geïnspireerd op het populaire TV-programma Maestro waarvan dit jaar het vierde seizoen wordt uitgezonden. In BMV de Schakel zullen zes bekende en unieke “Brokezer” hun best doen om er met de titel “Maestro van Broekhuizen 2018” vandoor te gaan.

Tijdens het concert speelt de fanfare een gevarieerd en swingend repertoire, waarbij dirigent Geert Jacobs zijn plek afstaat aan één van de maestro’s. Iedere maestro zal een verplicht werk en een zelfgekozen werk dirigeren. De optredens van de maestro’s worden beoordeeld door een echte vakjury én het publiek kan zijn stem uitbrengen.

Vanaf begin januari wordt wekelijks één van deelnemende Maestro’s bekend gemaakt. Benieuwd naar de verborgen talenten uit eigen dorp? Noteer 14 april 2018 in uw agenda, want dit wordt een geweldige avond vol muziek en gezelligheid… hier wil je bijzijn!!

Leave a comment

Your email address will not be published.

**