Verslag voorspeelmiddag

Verslag voorspeelmiddag

 Verslag voorspeelmiddag 2018

De inmiddels bekende voorspeelmiddag werd ook dit jaar georganiseerd door Fanfare Broekhuizenvorst en Ooijen en door Fanfare St. Nicolaas. Op 2e paasdag verzamelden vele muzikanten en geïnteresseerden zich om 14:00 bij De Binnenplaats van het Brouwershuis.. niet om paaseieren te zoeken, maar om een middagje naar mooie muziek te kunnen luisteren

.voorspeelmiddag-2018-6      voorspeelmiddag-2018-11

 

 

Nadat voorzitter Harrie Verheijen de middag had geopend, was het woord aan de muzikanten. Maandenlang is er geoefend, en nu konden zij eindelijk laten horen wat ze in hun mars hebben. Het deelnemersveld bestond niet alleen uit leerlingen in opleiding die komend weekend op solistenconcours gaan, maar ook uit kleine groepjes ‘ervaren rotten’ uit beide fanfares. Daarnaast mochten ook de leerlingen die pas sinds kort een instrument bespelen laten horen, dat ook zij al een mooi nootje kunnen blazen. Er was van alles te horen; de muziekstukken varieerden van klassiek, tot swingend en van een stoere drum solo tot een kabbelend saxofoonmuziekje. Kortom, een geweldig leuke middag.

voorspeelmiddag-2018-72      voorspeelmiddag-2018-26     voorspeelmiddag-2018-20

 

 

Wij wensen de muzikanten die komend weekend deelnemen aan het solistenconcours in Meterik ontzettend veel succes. De ‘generale’ was al veel belovend, dus dat komt helemaal goed. Zet ‘m op!

 

(om alle foto’s te bekijken zie fotoalbum op de site)

Leave a comment

Your email address will not be published.

**