Stem op fanfare St. Nicolaas en op jeugdorkest BMBM

Stem op fanfare St. Nicolaas en op jeugdorkest BMBM

Van dinsdag 8 mei t/m woensdag 23 mei kunnen leden van Rabobank Horst Venray tijdens de Clubkas Campagne hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs en vereniging…tijdens de Clubkas Campagne! Laat jouw stem en die van je familie, vrienden en kennissen horen en steun Fanfare St.Nicolaas en jeugdorkest BMBM

Het is voor ons belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren, we kunnen deze bijdrage namelijk goed gebruiken voor het financieren van muziekonderwijs, de aanschaf van instrumenten en uniformen. Het zou fantastisch zijn als iedereen helpt bij het realiseren van dit doel door op ons te stemmen tijdens de Clubkas Campagne!

Meer informatie over de Clubkas Campagne vind je op

http://rabo.nl/horstvenray/rcc

hv-facebookheader

clubkas-campagne

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

**