Dit zijn onze bugels!

Dit zijn onze bugels!

Dit zijn onze bugels!
Nicole,Frank,Kim,Luc,Lichelle,Nandy,Jill,Leon,Peer,Sharon,Janne,Marlon,Noud, Raelyn en Stan.

De bugels zijn de grootste en de knapste sectie binnen de fanfare. Ze vormen als melodiesectie het hart van de fanfare. Ze zijn verdeeld in 3 verschillende partijen, 1e,2e en 3e bugel. Neem nou de 3e bugels: jonge talenten die nog ontzettend kunnen groeien, samen met een pensionado die van elke noot geniet.Of de 2e bugels: altijd gezellig, niet op de voorgrond…. totdat de derde helft begint…dan staan ze vooraan. En dan de 1e bugels: bloedfanatieke notenvreters, die vooral goed zijn in elkaar voor de gek houden en ook houden van gezelligheid!
Een ding is zeker, samen zijn ze een gezellige,grote,mooie sectie die allemaal graag bij deze fanfare horen!

Leave a comment

Your email address will not be published.

**