Donateursrondgang 2020 gaat door!

Donateursrondgang 2020 gaat door!

Donateursrondgang Fanfare St Nicolaas 2020.

Zoals gebruikelijk houdt fanfare St. Nicolaas de 3de zaterdag van september zijn donateursrondgang. Ook in deze coronatijd trekt de fanfare weer door de straten van Broekhuizen. Helaas hebben we i.v.m. corona en de geldende richtlijnen en adviezen van het RIVM moeten besluiten het programma iets aan te passen.

Zaterdagmiddag 19 september zal de Fanfare vanaf 14:15 uur door de straten van Broekhuizen marcheren. Het avondgedeelte, bestaande uit de feestavond in aanwezigheid van onze Vrienden en de huldiging van de jubilarissen, gaat dit jaar helaas niet door.

Ook als we bij U aan de deur komen houden we de corona-maatregelen in acht. U kunt Uw bijdrage in een collectebus doneren, pinnen is evt. ook mogelijk. Verder krijgt U dit jaar geen donateurskaart/attentie overhandigd.

Het moge duidelijk zijn dat het programma t.o.v. andere jaren flink gewijzigd is, maar het belangrijkste is dat we wel gewoon muziek gaan maken zoals jullie van ons gewend zijn.

Tot zaterdagmiddag 19 september!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.

**