Bo van den Berg

De komende weken zullen we de artiesten van “Vrienden van Brokeze live” aan jullie gaan voorstellen. We trappen af met Bo van den Berg!
Hi! Ik ben Bo van den Berg, 24 jaar oud en opgegroeid in Broekhuizen. Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn studie ‘Communicatie Creatieve Concepten’ in Tilburg, waar ik ook woon. Hiervoor heb ik muziek met hoofddiscipline zang gestudeerd en was ik frontwoman van een feestband en de poprockband TwentySeven. Het afgelopen jaar is mijn passie voor muziek naar de achtergrond verschoven. Maar ik vind het superleuk om dit weer op te pakken en het podium te betreden tijdens de vrienden van Brokeze Live. Hopelijk zie ik je daar!
Tickets verkrijgbaar bij Café Wørt, Beautysalon Eige of via tickets@fanfarestnicolaas.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*