Bart Rievers

 

 

Onze volgende artiest van vrienden van Brokeze Live die we aan jullie voor willen stellen is Bart Rievers

Hoi ik ben Bart Rievers, 33 jaar, en geboren en getogen in Grubbenvorst. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als pedagogisch conciërge bij het Gilde opleidingen in Roermond. En naast mijn werk ben ik veel bezig in de muziek. Iets wat ik uitzonderlijk leuk vind om te doen. Zo kun je me vaker tegenkomen als frontman bij de bands Cheese Nacho en Kabooom!
Eerder heb ik al bij diverse Promsproducties de rol als vocalist mogen vervullen. Inmiddels staan projecten zoals het Vierdaagse Orkest te Nijmegen, en de Rabo Music Sensation te Boxmeer al op mijn muzikaal CV.

Tickets voor vrienden van Brokeze Live op zaterdag 25 november 2023 zijn te verkrijgen bij Cafe Wort, Beautysalon Eige of via tickets@fanfarestnicolaas.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*