Verslag van de verrassingsavond 2013!

Verslag van de verrassingsavond 2013!

Verrassingavond Fanfare Sint Nicolaas.

Dit jaar hebben we weer allemaal kunnen genieten van een gezellige en goed georganiseerde verassingsavond. We werden allemaal om 20:00u in de koepelzaal verwacht en aan de hand van gekleurde lotnummers werden er 2 teams gekozen en werd het spel ik hou van de fanfare gespeeld. De organisatie werd dit jaar gevoerd door de tuba`s en euphonium en Erik en Koos waren de spelleiders van de avond.december2013-085december2013-098

Toen Tom en Pieter waren aangesteld als groepsleider kon het spel beginnen en we startte met het raden van de juiste muziekmars. Tom zijn team was blij dat het met Hay van Megen een echte muziekkenner binnen de gelederen had met ook nog goede historische kennis en zo werd de voorsprong al meteen opgebouwd. Er kwamen diverse spelelementen aan bod die door beide teams goed werden uitgevoerd. De spanning steeg ondertussen tussen beide teams en de tussenstand was nagenoeg gelijk. Het team van Tom liep door een dubieuze beslissing van de jury echter een achterstand op die wat later bleek ook niet meer in te halen was. Volgens dit team bestond een harmonie echt wel uit Tuba`s maar dit werd door de Jury niet goedgekeurd. Nadat de laatste vragen waren beantwoord bleek dat het team van Pieter met de winst aan de haal ging.

Als nederlaag werd het team van Tom veroordeeld tot het schrijven van een stuk op de website en dit hebben ze natuurlijk netjes uitgevoerd.

Nadat het spel was afgelopen konden beide teams nog even steggelen over de gestelde vragen en evalueerde de voorzitter ons muzikaal jaar nog mooi samen. De hoogtepunten kwamen aanbod net als vele activiteiten die we het afgelopen jaar hebben gedaan. De koepelzaal bleef nog goed gevuld tot de afgesproken sluitingstijd.

Namens alle leden denk ik dat we de organisatie mogen bedanken v oor de leuke avond.

Verder wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om Luc Janssen uit te nodigen om de van de volgende activiteit een stukje te schrijven voor op onze website.

Succes Luc.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

**