Gastenboek

458 Reacties

 1. Beste webmaster, het ziet er weer strak uit!
  Vanavond zullen we nog wat puntjes op de i zetten en dan de lucht in met de site!!!!. Veel succes

 2. Proficiat met jullie eigen website. Dit is toch iets wat bij een moderne fanfare hoort. Leuk dat er ook een prominente link is naar http://www.bmbm.nl. Ik wens alle leden alvast heel veel succes tijdens jullie najaarspromsconcert. Een delegatie uit Maashees zal uiteraard aanwezig zijn. Tot dan!

 3. Mooie site. Hoort er tegenwoordig bij he. Veel succes met de concerten. Ik kan er helaas niet bij zijn. Het word vast een spetterend concert.

 4. Heej. Ziet er tof uit!!! Plof de agende maar vol, dan weet iedereen wat we gaan doen (als en wanneer we wat gaan doen natuurlijk)Trouwens, twee te gekke concertavonden gehad, De Sigboldhemer op vrijdagavond waren klasse en De Nieuwe Formatie was zelfs topklasse. Geweldige noten.

 5. Ziet er goed, nog wel wat kaal, zorg dat er snel genoeg wat informatie op de site komt. Een goede site is meer een kwestie van goed bijhouden dan van opzetten. Plof er wat foto’s op van de 2 concerten, deze kun je zo aan Sylvia vragen denk ik, dan komt er wat leven in de brouwerij.
  Ga zo door. Het najaars concert is goed verlopen, volgens mij was iedereen te vreden en daar ging het toch allemaal om! Prachtig wat de vriende de fanfare weer cadeau hebben gedaan. Wat Hay van Megen al zei “waar een kleine gemeenschap groot in kan zijn” petje af voor de vrienden.

 6. Oow kuuwub eg sjieke sajt man!! Ga zo verder jongen dan doen de seksie trompette daat ok mit de fiestaovend… :p merge vergadering wah dames!!! Don’t vergeat it

 7. Thkx Kim!! Haha.. Nou maar afwachten hoe de verrassingsavond wordt! 😉 haha.. Maar als je nog leuke ideeen hebt voor de site, barst los… Geldt trouwens voor iedereen!! Dat maakt de site alleen maar leuker!! Grtjes, webmaster..

 8. Hedde de fanfare gezeen bij Reindonk? Was wel ruig, mog dukker wat op stoan van os of ni. Leuk vur de Vriende dat die al met mier dan 100 zien. Op na de repetitie.

 9. heej allemaal.
  ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben!!!
  3 weken weer want ben er volgende week ook niet bij;) ben ik oostenrijk..
  doeidoei..

 10. begint steeds mier leave in de site te komme kuub, fotos is alt moi. Zoe wurre leeje waat mier gemotiveerd um te kieke wah. Is het iets um bej de mededelingen in de echo en minikoerier het internet adres te vermelden? Bereikte wer waat mier minse vur weinig wah.
  Groeten Geert

 11. We hebben het voorstel van Geert in de vergadering besproken en er komt een verwijzing naar de site in de Mini-Koerier en Echo. Bedankt voor de tip. Groetjes, Tiny.

 12. Ik zeej daat de site in de mini koerier vermeld is gewaore. Noa mien meining ni verkierd. Zuj moi zien als het ok in de echo kump bej de fanfaar vermeldingen maardaor twiefel ik daan ni aa.

  Gegroet Geert

 13. Hallo alle leden van OS FANFAAR. Ik, pap en mam, wille jullie allemoal bedanke vur de geweldige serenade die jullie mij brochte afgeloepe zoaterdag. Ik vong dit echt geweldig, en os mam en pap ok. Os mam die heelt ut ni druug, ma ut is ok echt indrukwekkend. Zoveul muzikante en ut vaandel der beij, en die komme dan allemoal vur ouw, ongeluufeluk. Jullie wiete wat ik gezaag heb, de ierste 2 consumpties op de repetitie vriedag zien vur mien rekening. (mot ozze pap toch betaale) Ok Paul Keltjes Theo Hermans en natuurlek Lei (van de prei) Spreeuwenberg wil ik bedanke vur wat ze nog allemaol geregeld hebbe vur meij. Natuurlek ok Hay van Megen den dat toch ma allemoal wer regelt en en moij wurdje vur meij haij, bedankt. Bestuur en fanfaar hartelek bedankt ut waas moij um dit meij te maake. Ik zal mien bes blieve doon en god wet wat der van kumt. Mandy Cornelissen en familie.

 14. ha Mandy,ge haaj ut verdint! Bin blie dat we der enne op kunnen drinken, maar en hapje te eate haaj ik zaoterdaag ok wel gelust huur…haha

  Groeten!

 15. hejhej joa leo volgende kier kriegde wal waat te eaten ma haj er toen ni echt zin in..maja dankjewel allemoal..ik wet ni wa ik nog mier mot zegge dus kap er mej doeidoei groetjes mandy
 16. Geduld is een schone zaak, zoals dat altijd zo mooi heet!! Haha… Nee, begrijp best dat jullie graag de punten van alle solisten van onze eigen Fanfare willen zien!! Bij deze is er een overzicht te zien bij kopje Actueel / Nieuws!!

  Verder wil ik nog alle solisten dan ook proficiat wensen met hun behaalde punten!!!

  Groeten,

  de Webmaster

 17. heejj,,!!! en iedrien al wer zin in gemeenttoernoei??? ikke wal….

  ik wet zeker daat we ut goat goan doan!!:D nou groetjess en wies zondaag,,!!!

  Yori.

 18. heej webmaster!!!

  ik heb een idee voor de ledeninformatie en dan het si-beetje….. je kunt er bijv. een voorbeeld van het si-beetje inscannen en dat er neer zetten er er bijv. bij typen dat er altijd een intervieuw ofzo instaat…… gwoon een beetje uitleggen wat er zoal instaat.

  groetjess yori…

 19. Hej webmaster,

  is er naar aanleiding van de rondvraag nog meer bezoek op de site geweest of heeft het niet echt zin gehad? Naar mijn mening is het een nette informatieve site die heel nuttig kan zijn inderdaad.

  Hopelijk kijken er steeds meer leden (en niet leden ook)

  Groeten en tot toet

  Geert

 20. hej webmaster, vraagje he? Van alle nieuwe nummers bij de fanfare is vaak een digitale versie. Je mag dit natuurlijk niet zomaar op internet zetten. Maar is het geen optie om te vermelden of zo wie de nieuwe nummers digitaal heeft en ze kan mailen of via msn overzenden? Zo kunnen leden onderling dan op een snelle manier contact zoeken om ieder voor zich de nummers op de pc te zetten.

  Kijk maar of het iets is.

  Groeten Geert

 21. Webmaster, heb je de liedjes ontvangen? kzag wel dat het MP4 bestanden waren. ik weet niet of dat wat uitmaakt verder.

  Verder is het wel sjiek dat we nu voortaan kunnen reageren op de nieuwsberichten en dus ook iedereen kunnen feliciteren op de site..

  Iedereen succes met het oefenen van de nieuwe stukken die we hebben bij de fanfare!

  Allemaal tot morge op de repetitie!  Gr Marlon

 22. Ha, ja ik heb het ontvangen en zal het een en ander voorbereiden!Bedankt voor de moeite Marlon!

  Ook Geert bedankt voor het prachtig idee! Ik zal eraan werken!!

  Groeten,

  Webmaster

 23. heej webmaster! heb jij mijn foto nog ontvangen of niet meer? van het vaandel? anders stuur ik hem nog wel een keertje…

  groetjes yori.

 24. Hej Yori,

  Ja ik heb je foto van het vaandel nog gekregen, alleen heb ik nog geen tijd gevonden om het op de site te zetten!… In ieder geval bedankt voor de foto!

  Groetjes, Webmaster

 25. Ik haj en vroag is Frank Pijpers nog lid?? Is maar gewoon een informatieve vraag maar ik heb hem al best lang niet op de repetitie gezien vandaar.

   

 26. Ja Geert, Frank is zeker nog lid. Ik heb hem zondag nog wel op TV Reindonk gezien. Een reportage over het concert Music for All wat fanfare Melderslo in het Gasthoes heeft gegeven, een paar weken geleden. Geweldig mooi als je het op TV terug ziet.

 27. Het is wel een beetje stil op de site.. Ook bij de verjaardagen waar je diegene die jarig is kunt feliciteren.. Dat is wel jammer..

  Tot vanavond op de repetitie in de koepelzaal..

  Groetjes Marlon

 28. het is inderdaad wel erg stil hier,, majaa dan typ ik maar weer us un keertje wat!! maare ik heb eigenlijk niet veel te vertellen dus ik zie jullie vanaaf wel op de serenade.

  groetjess.

 29. Hejje we komende vriedaag nou ierder of korter repetitie umdaat dr meense ware die daat voetbal wojje zeen of heb ik daat verkierd verstoan?

 30. Pascal, Mandy en Mieke hartelijk gefeliciteerd met het behalen van jullie dilpoma op het Dendron. Vier ze en op naar de volgende uitdaging!

 31. Proficiat Fleur, Nienke en Peer met de mooie punten voor het Theorie-examen B van de muziekopleiding. En dan in december nog even het Praktijkgedeelte…………….

 32. De theorie-lessen worden ook nu weer gegeven door Roel Verheggen en zijn in het najaar. Hij weet alleen nog niet precies wanneer, maar zal dat tijdig doorgeven.

 33. heej minse Het is inderdaad rustig oppe site maar  ik vind het wel al beater as vur de joarvergadering, het is wel en vast klein gruupke maja het zal misschien tied nudig hebben.

  Komende zondag effe duitsland onveilig maken met enne klats volk uut brokeze??

  Heb er wel wer zin an.

  Groete en wies de volgende kier

   

 34. He, het was gister weer een dolle bende daar in duitsland he?? Heerlijk hoe onze buren van (blaas)muziek kunnen genieten! Haha…Als iemand nog leuke fotos heeft van dit concert, kan hij of zij ze altijd naar mij mailen! Ik zal ze dan wel op de site plaatsen!

  Groeten, Webmaster

 35. jaa kvond ook eigenlijk wel dat het goed ging! of niej dan??? solo’s gingen goed(Y) wat wil je nog meer?:P haha,,, ze genoten in volle teugen maar of ze de tekst van Doe Maar hebben gehoord bevat mijn twijfels;) toch ook een compliment voor de zangers goed gedaan!

  groetjess..

 36. Heej muziekvrienden..

  Het is wel heel erg stil op de site.. Dat kan natuurlijk wel komen omdat we in de vakantie periode zitten.. Maar over een week is het weer zover, dan kunnen we er weer hard tegen aan op de repetitie.. Weer hard oefenen voor onze concerten en niet te vergeten het concours in 2007!!!

  Tot op de rozenfeesten in Lottum!! en anders tot op de repetitie!!

  Groetjes Marlon

 37. Inderdaad Marlon het is rustig hier. Rozenfeesten waren gezellie wah haha. Werken is ok wer gedaan in de horecagelegenheden.

  Groeten en tot oppe repetitie maar wer, komende vrijdag ben ik er niet omdat ik in Munchen een feestje heb.

  Groeten Geert

 38. Ik had in het berichtenvenster iets geschreven over hoe mooi ik de site vind. Als deze tekst zichtbaar wordt heb ik uitgevonden hoe de tekst ook in het gastenboek terecht komt.
  Mooi werk webmaster!
  Gr, Hans

 39. Ha medeleden,

  Is er iemand die de concoursstukken digitaal heeft. Zou fijn zijn dan kan het rouleren nog sneller gaan als er even wat energie ingestoken wordt dat een paar mensen ze hebben.
  Groeten en ik zie graag de reactie

  Geert

 40. Jazeker Geert,

  De muziek is aan het rouleren want ik heb het zelf op gang gezet. Dus
  als je a.s. vrijdag daar even naar informeert dan word je op je wenken
  bediend.

  Groetjes,
  Noud

 41. Bedankt Noud,

  Je hoort ook bij de groep die het meeste op de site kijkt. Vind op zich de reacties en meldingen in het gastenboek weinig.

  Kijken er maar zo weinig (bestuurs)leden op??

 42. Ha Geert,

  Als je ze liever digitaal wilt dan kan ik je ze ook wel aanbieden. Laat maar even weten!

  Hans, nog bedankt voor een nieuwe link!!

  Groetjes, Webmaster

   

 43. Hi allemaal, wie heeft er gisteren per ongeluk mijn jas meegenomen. Er zit een zwarte telefoon in de binnenzak. Er is gisteren een herenjas met insigne blijven hangen. Deze kan worden afgehaald bij “os mam”, Marian Keltjens. Laat het even weten als je mijn jas hebt. Groetjes Nandy

 44. Hallo leden,

  Fijn om te horen dat het jullie goed bevalt! Als er nog verbeterpunten zijn dan hoor ik het graag!! Verder veel plezier en succes met oefenen!!

  Groeten, de Webmaster

 45. Hoi Marlon,
  Dat zit in de planning! Ik heb de laatste tijd een beetje problemen met de web-provider, waardoor er vanalles niet meer werkt. Dit kost dan ook einige tijd en moeite om het op te lossen.. Dus nog even geduld! Mijn excusses voor het ongemak!! Groetjes Webmaster

 46. Ik kreeg net de cijfers door van Juffrouw Marloes. Pascal 8, Carly 9 en Marlon 9,5. Wat een mooie punten. Proficiat!!!
  En nu voor zaterdag nog héél véél succes met het praktijkexamen!!!

 47. Alle theorie-kandidaten van harte gefeliciteerd met het halen van jullie theorie-examen!! Nu nog ff het praktijk-examen binnen halen, toch!? Alvast succes!!

  Groetjes Webmaster

 48. Bedankt Jack en Henny! Bij deze wil ik ook jullie en alle andere leden / vrienden van de fanfare, fijne kerstdagen en een gelukkig 2007 wensen!!

  Groeten, Webmaster!

 49. Allemaal fijne kerstdagen toegewenst. Ik vond het overigens geweldig dat de fanfare vrijdag een serenade heeft gegeven. Ik hoop dat wij, St. Cecilia Maashees, volgend jaar bij jullie een serenade kunnen komen geven ter gelegenheid van een prachtig concoursresultaat!

 50. Hallo meneer de webmaster,

  Ik wiljou wel effe doorgeven dat de gegevens van mijn vrouw niet helemaal of helemaal niet up to date zijn.
  Nandy heeft sinds kort een andere en veel mooiere achternaam gekregen.

  groetjes Marc

 51. Hoi Marc, idd je hebt gelijk! Ik zal het zo snel mogelijk veranderen, hoewel ik hiervoor wel de toestemming van je vrouw moet krijgen! Ik weet niet of ze zo snel van haar achternaam af wil!! 😉
  Groeten, Webmaster

 52. Iedereen bedankt voor de deelname an de verrassings avond,de gezelligheid en de positieve reakties.Vanaf deze plaats alle muziekale wensen voor 2007

 53. komt het schema van de groepsrepetities ook op de site te staan?
  En net zoals Jan al vroeg: aan welke stukken wordt er geoefent, dan kunnen we er thuis alvast aan oefenen. dat scheelt misschien weer wat met de groepsrepetitie;)..

  Groetjes en tot vrijdag

 54. Hoi Marlon, dit is zeker mogelijk! Als er iemand van de commissie even contact met me opneemt dan kunnen we even kijken wat er mogelijk is. Gr Webmaster

 55. Ik kan me geen andere stukken voorstellen dan Scadawerth en Alpina Saga. Gullivers Travels kan ook nog. De trompetters zullen het toch wel weten mag ik aannemen. De rest weet het a.s. vrijdag.

 56. Ik denk ook dat op korte termijn duidelijk zal zijn welke stukken het definitief zullen worden. Dit neemt natuurlijk niet weg dat er( nu het nog niet definitief is)niet geoefend hoeft te worden haha.
  Groete en tot vanavond allemaal.
  Geert

 57. nou de groepsrepetitie zit er weer op voor de trompetten:P het was weer leerzaam;) maare wij wisten het ook niet ik heb thuis maar een paar stukken geoefend.
  achjaa Doei Doeii

 58. Is er afgelopen vrijdag een schema voor de groepsrepetities uitgedeeld? Ik was zelf namelijk niet aanwezig… Zo ja, zou iemand dan deze naar mij kunnen sturen? Dan kan ik deze op de site vermelden zodat iedereen weet wanneer hij of zij de extra repetitie heeft! Alvast bedankt! Groeten Webmaster

 59. Willen alle (ex)leerlingen van Hafabra het lesmateriaal dat ze niet meer nodig hebben bij mij afgeven, of in de bus doen? Liefst wel met de naam erop zodat ik weet van wie het komt. Met dank voor de medewerking. Groetjes, Tiny.

 60. heej Tiny, dankje wel:) het zal vast en zeker een toffe carnaval worden… en die Knoevel komt dik in orde haha;) Van de rest allemaal een super carnaval!

 61. HALLO ALLEMAAL, EEN ZEKERE LOLITA HEEFT EEN HOOP SPAMLINKS IN ONS GASTENBOEK ACHTERGELATEN. SVP NIET OP KLIKKEN, GEWOON LINKS LATEN LIGGEN!! ONZE WEBMASTER FRANK ZAL DEZE ZO GAUW ALS KAN VERWIJDEREN.

 62. Hebben wij op 1 juni geen concert meer in/met Oirlo?? want op het oude schema staat dat er wel bij, op de site ook.. maar op het nieuwe schema niet meer..

  En de repetitie begint toch eigenlijk elke vrijdag pas om 20.15 ivm de groepsrepetities? of niet? (omdat dat nu wel speciaal op de site staat, en normaal niet)..

  Groetjes en tot vrijdag!!

 63. He leden van de jeugdfanfare! Van harte proficiat met jullie 1e prijs cum laude in Neerpelt. Keigoed dat jullie hebben laten zien wat onze jeugd muzikaal allemaal kan (oké, en die van de andere dorpen natuurlijk ook!). En dat met een dirigent die er nog pas voor staat, een topprestatie dus, proficiat!

 64. Ik wens alle BMBM-ers en dirigent Antoine van harte proficiat met het mooie resultaat dat jullie in Neerpelt behaald hebben: 1e prijs met lof der jury. GEWELDIG!!!

 65. Hej mensen, er begint steeds meer leven op de site te komen he. Jaaa,….. er lebt noch haha. Moj dan het de webmaster tenminste eer van zien werk.

  Groeten en wies werrus.

 66. toch dacht gertjan er soms anders over. Boos kijken kan hij soms wel haha. och ja zou denk ik ook niet goed zijn als alles nu foutloos zou gaan.
  kleinigheidje hou je toch he.
  Groeten en wies werrus.

 67. Nou Geert, we hebben goed ons best gedaan. Maar het zou nu toch wel eens met wat overtuiging mogen gaan klinken. Dan kun je beter horen waar het nog beter kan en beter moet.

 68. HERHAALDE OPROEP!!

  Willen jullie als binnenkort de schoolboeken opgeruimd gaan worden ook het lesmateriaal wat niet meer nodig is verzamelen en dan bij mij in de bus doen, zodat dat weer door andere leerlingen gebruikt kan worden? Alsvast bedankt.

 69. Klopt het dat de eerste repetitie na de vakantie op zaterdag 11 aug is? staat namelijk op de site dat dat op zaterdag is? ma normaal hebben we altijd op vrijdag repetitie.. is dat misschien een fout ofzo?

 70. De Koninklijke harmonie van Lottum gaat samen met Neet oét Lottum een spetterend optreden verzorgen ín Lottum. Er zullen bekende nummers gezamenlijk uitgevoerd worden en Neet oét Lottum sluit de avond op spectaculaire wijze af.

  Dit mag je als muzikant niet missen!!

  Kaarten zijn voor € 10,- te koop bij: Sounds Venlo, Microshop Horst, Pryma Broekhuizen, Bloomehuuske Rosa Lottum, café-zaal Harmonie Lottum

 71. Vrijdag 13 juli 20.00u: Wal oet Lottum en Neet oet Lottum in concert!

  De Koninklijke harmonie van Lottum gaat samen met Neet oét Lottum een spetterend optreden verzorgen ín Lottum. Er zullen bekende nummers gezamenlijk uitgevoerd worden en Neet oét Lottum sluit de avond op spectaculaire wijze af. Dit mag je als muzikant niet missen!!

  Kaarten zijn voor € 10,- te koop bij: Sounds Venlo, Microshop Horst, Pryma Broekhuizen, Bloomehuuske Rosa Lottum, café-zaal Harmonie Lottum

 72. Erik en Hylke, wij wensen jullie een onvergetelijke dag toe. Het weer zit misschien wel niet zo mee, maar dat mag de pret niet drukken.Groetjes en tot vanavond.

 73. he Geert, volgens mij zijn wij de enige die nog niet op vakantie zijn, het is hier nl. zo ontzettend stil. Maar ook jou en alle andere wens ik een fijne vakantie, tot 10 aug.

 74. Fijne vakantie allemaal!
  Ik ga maandag naar Hongarije met wat vrienden, het mooie weer opzoeken, 35 graden:)
  Iedereen tot op de repetitie!

 75. Geert, volgens mij is iedereen thuis hard aan het oefenen en geen tijd om op de site te kijken. Maar unne gooje slagwerker het doa natuurlik wel tied vur!

 76. Noud,
  Je haalt me de woorden uit de mond haha.
  Toch kijken er geregeld op de site want er wordt links en rechts toch wel gereageerd. haha.
  Tot merge ma wer wah.

 77. Hej Webmaster even een vraag,
  Zijn er van de Fanfare uit geen fotos gemaakt van de serenade aan Erick en Hylke, kermisopening of iets dergelijks.
  De serenade aan Pieter Tissen was er volgens mij ook nog of niet? Maakt mij niet zoveel uit maar is voor gasten wel leuk om te zien waar er vaak menige noot de kelk verlaat.

 78. Hoi Geert, idd je hebt gelijk! Omdat zowel Sylvia als ik op vakantie waren, hebben de foto’s van enkele fantastische optredens een kleine vertraging opgelopen. We zullen proberen dit zo snel mogelijk weer op te pakken! 😉 groeten, Webmaster

 79. Het was gister inderdaad een leerzame en gezellige dag! En zo met de componist van een stuk repeteren is ook wel goed, hoor je ook van hem wat hij beter/mooier vindt.. Ook in de Maaspoort klonk t goed.. Tot vrijdag!

 80. Zeker een leerzame dag!! En inderdaad, met zo’n componist erbij hoor je wat hij bedoelt met elk stukje muziek! En de Maaspoort… Kunnen we daar niet elke vrijdag repeteren??

 81. Hier nog wat aanvullende info omtrent scadawerth.

  dit is ook op jan bosveld zijn site te vinden, Er is ook een gastenboek waarin jullie aan kunnen geven wat jullie van hem vonden afgelopen zaterdag.

  Scadawerth
  Jaartal: 2004
  Moeilijkheidsgraad: 3e divisie / Grade 4
  Tijdsduur: 12 minuten
  Uitgever: De Haske Publications
  Bijzonderheden / kenmerken: Concertwerk
  Downloads / Toelichting: Toelichting / Geluidsdemo

 82. Even de andere muts weer op: Bedankt Geert, ik zal je link toevoegen aan de overige links! Als je nog meer van die ideeen hebt, laat ze maar komen!! groeten Webmaster

 83. Jan, kijk maar eens op http://www.lbminfo.nl, daar kun je het hele programma downloaden.
  Voor de duidelijkheid: het concert a.s. zondag met Blitterswijck is in de schouwburg op het St. Anna terrein in Venray, dus niet st.Anna kapel, zoals de hele tijd op het programma staat (geen idee waar die kapel zou moeten liggen). Het bestuur heeft een routebeschrijving, dus dat moet goed komen!
  Groetjes!

 84. Tijdens de repetitie in Lottum was ik heel erg blij om vele gezichten te zien die ik ontzettend heb gemist. Het deed mij heel goed om weer eens naar jullie klanken te luisteren. Ik wens jullie heel veel succes in de Maaspoort!!! Zet hem op en maak een heerlijk stukje muziek, Heel veel succes!!

 85. Beste muzikanten, bestuur, dirigent en overige leden. Van harte gefeliciteerd met jullie 1e prijs. Een mooie prestatie. Op naar het 60 jarig jubileum.

 86. Iedereen bedankt voor de inzet, het resultaat mag er zeker zijn!!!! We hebben weer eens bewezen dat onze fanfare een prachtvereniging is!!! Zie ook speech van GertJan gisteren… Op naar de receptie en het 60-jarig jubileum!
  Groetjes Kim

 87. Bedankt allemaal voor dit schitterend weekend!! Ik heb er nu nog wel een beetje last van maar ik kan wel zeggen dat ik echt trots ben op “os Fanfaar”!! Super!!

 88. Gert-Jan, Muzikanten, Leo en Bestuur, van Harte Gefeliciteerd met jullie resultaat. Ik was zeer aangenaam verrast van de prestatie van vooral ook de jonge mensen in de vereniging. Jeetje wat is dat vooruitgegaan. Ik heb diegenen al aangesproken. Jullie hebben een heel fraai stukje muziek neergezet. Mijn compliment!! Ik weet zeker dat jullie op gepaste wijze dit zullen vieren. PROFICIAT!!

 89. heej allemaal proficiat, goed gedaan, een geweldige prestatie om trots op te zijn, en dat met allemaal mensen uut oos eige brokeze

 90. Mit dit prachtige resultaat is de muzikalekater wel weg.
  Heej halde allien maar gooie herrinneringen aan ôver. Fijne receptie straks en tot 9 november

 91. heejJan, ziede al op verkansie? Hedde geej nag wel waat geregeld met MIEP vur met de recepsie, want die huurt dur ok vort beej. Fijne verkansie wah!

 92. Jan is inderdaad al op vakansie. 25 graat doa.
  afgeloepe weekend waar good joa, menig putje noa binnen gekanteld.

  Heej Kuub nou werkt het gastebook wel wah, as dur ma prestaties gezet wurre.gehgeh

  Groeten en wies werus.
  Geert

 93. Als we allemaal goed luisteren naar de opname van “The Heart of Lithuania”.. Weten we alvast hoe ie moet gaan klinken;) Tot vrijdag allemaal op de receptie!

 94. Herzlichen Glückwunsch zum ersten Platz!
  Wir haben gerade das alte Video von 2003 in Goldenstedt gesehen.War toll!!! Danach haben wir eure Homepage gesucht und gefunden. Wir freuen uns auf das nächste Jahr, wenn wir uns in Broekhuizen wiedersehen…
  hartelijke groeten uit Goldenstedt van 2 Trompones

 95. zondag 18 nov vanaf 18.00 uur uitzending concours op radio l1
  hoelaat de werken te horen zijn is nog niet bekend zie op pagina l1 radio uitzendingen

 96. Moj moj dan goan we daan aan de radio zitten wah.kunne we de gehele sessie nog is noa luustere.
  Bin hiel benejd. Maja zal zoewiesoe beater zien as bej din griek van vandaag haha.

 97. In het weekend van 24 en 25 november a.s. vind het Open Nederlands Kampioenschap Concert Afdeling plaats in Kerkrade.

  Zodoende zal op vrijdag 23 november het openingsconcert verzorgd worden door het Limburgs Fanfare Orkest o.l.v. Juri Briat. Dit GRATIS concert vind plaats in de Aula Major van Rolduc in Kerkrade vanaf 19:30.

  Het programma dat het Limburgs Fanfare Orkest zal spelen is als volgt:

  Deel 1

  Marche Millitaire Française – Saint-Saens
  Lieshout en zijn Molens – Badings
  Concerto for Trumpet – Arutunian Trompetsolist: Manu Mellaerts
  Lamento – Mertens
  Dublimania – Bosgra

  PAUZE

  Deel 2

  Ciacona Seria – Badings
  Rubicon – Appermont
  De Bello Gallico – Picqueur

  Al met al een topprogramma voor de HAFA liefhebber!

  Dit concert is geheel GRATIS!

  Voor meer info zie: http://www.limburgsfanfareorkest.com
  en http://www.manu-mellaerts.be/

 98. Hallo leden van onze fanfare.
  Ik was benieuwd of er op de site van de Fanfare Moed en IJver in Blitterswijck ook iets stond van het gratis concert dat nu op onze site staat. Het gratis concert heb ik niet kunnen vinden. Wel bij Actueel een indruk hoe in Blitterswijck het Concours is ervaren. Een Martijn van der Veen heeft een leuk verslag over de voorbereidingen en de dag van het concours gemaakt.
  Zeer de moeite waard om op onze site Links aan te klikken en even bij Moed en IJver te gaan kijken!!
  Groetjes, Noud.

 99. Ha collega’s!
  Op zondag 16 december staat bij ons, Fanfare Vriendenkring Overloon, het jaarlijkse kerstconcert op de agenda. Dit wordt de afsluiting van ons 100-jarig jubileumjaar, met als thema; ‘Highlights’ . De hoogtepunten van de afgelopen jaren zullen de revue nogmaals passeren.
  Het belooft een FANTASTISCHE avond te worden (al zeg ik het zelf ;-))
  met onder andere: Renee van Wegberg, Dolf Drabbels, Vocalisten en solisten uit Overloon en de fanfare..
  Op http://www.fanfarevriendenkring.nl kun je het hele programma vinden. Ook info over kaartjes.
  Wie weet tot dan!
  Groeten Ilse

 100. Ferdy, Tom, Puck en Luc. Allemaal van harte gefeliciteerd!! Ook mijn excusses dat er nog geen melding op de site is gegeven over jullie top-prestatie!! Ik heb de laatste dagen erg druk met andere dingen.. Nogmaals mijn excusses!

 101. De feestavond zit er wer op. De organisatie was perfect, de maaltijden van kerst zullen er bij de meeste wel afgelopen zijn. We kunnen er qua lopen wel wer een jaartje tegen 😉
  Alles was netjes verzorgd. voor herhaling vatbaar!!

 102. Jaja het waas wer en moi aovendje gister! Fijne wandeling, wel en bietje kald af en toe ma gelukkig hejje wej Jos nog vur en lekker hartverwarmertje… Organisatie: SUPER!

 103. hoi hoi,

  is er voor komend seizoen al een agenda met de activiteiten? Zo ja kan deze op internet of in mini koerier? Hoe eerder hoe beter denk ik wah.
  Groeten Geert

 104. Misschien is het een idee om stukken die je graag met het galaconcert zou willen spelen op de site te zetten? Anders blijft het bij ’the girl from Ipanema’.. :-S

  Mijn voorstel: Lord of the Dance en Music for Solemnity.

 105. Hoi Lisette, ruim een maand geleden is aan iedereen gevraagd om nummers door te geven die hij/zij/jij/wij graag in juni met het jubileumfeest wil spelen. Maar wat kun je precies doorgeven? Om de keuze wat gemakkelijker te maken probeert Frank de lijst van alle muzieknummers op de site te zetten. Als je die lijst dan bekijkt dan kun je de volgende situatie of gedachten krijgen: 1. dat ken ik niet; 2. dat wist ik niet; 3. dat is een mooie, die geef ik door. Als er veel nummers worden doorgegeven is dat fijn om een keuze te maken. Als er veel dezelfde nummers worden doorgegeven wordt de keuze al een stuk gemakkelijker. Ik ben benieuwd naar de reacties die er nog komen. Het begint al een beetje te leven onder de leden. Jan (miep,miep) en jij zijn de eersten die al hebben gereageerd. Groetjes, Noud.

 106. Misschien iets voor het jubileumconsert:Music van John Miles maar dan wel de uitvoering die we het eerste gespeelt hebben in de jaren 80
  ( niet die van de jeugdfanfare)

 107. Wanneer kunnen we het programm verwachten , wat de komende tijd op de repetitie op de pepiter komt te liggen??????????hopelijk leest iemand van de muziekcommissi dit en kunnen we verder.

 108. Waarom komt het 2e deel van het programma van het galaconcert niet op de site te staan als dit wel al een week bekend is…?

  Denkt iedereen nog aan het inleveren van het geld en de loten? Dankjewel!

 109. Fijn concert he, zondag!! Is er al een uitslag bekend????? of moeten we wachten tot vrijdag? Ben wel benieuwd. En dan kan het evt ook op de site!

 110. Afgelopen woensdag zijn we met een aantal mensen van de fanfare naar het concert geweest van het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht Bereden Wapens, waarin Gert-Jan speelt. Zij hadden als solist de Noor Oystein Baadsvik uitgenodigd. Wat die allemaal uit zijn Tuba kreeg, ongelooflijk!!! Hij speelde o.a. Fnugg Blues and Czardas. Bekijk de volgende links en geniet. Een aanrader voor de echte muziekliefhebber!

  http://www.youtube.com/watch?v=mHMyrhilkdo
  http://www.youtube.com/watch?v=fYOsNp4O7AU

 111. Servus Hosehausen/Ellenstedt,
  es hat uns sehr gefreud gestern auf der Jubileumparty von Fanfare St.Nicolaas!! Ihr wart ein tolles Publikum!! Hoffentlich bis einen nächsten Mal!! Grüs di, Anja, Judith und Rob von Da ma zoeë!! http://www.damazoee.nl

 112. Hallo
  Das Wochenende war super.
  Meine Gastfamilie war auch super. Ihr könnt euch ja mal melden. Ich hoffe auf ein wieder sehen. Grüße aus Ellenstedt

 113. Hallo
  Das Wochenende war echt super.
  Meine Gastfamilie war auch super nett. Ihr könnt euch ja mal melden. Viel Grüße aus Ellenstedt

 114. Hallo
  Das Wochenende war super. Meine Gastfamilie war auch super nett.
  Ihr könnt euch ja mal melden.
  Ich hoffe auf ein Widersehen.
  Liebe Grüße aus Ellenstedt

 115. Hallo
  Das Wochenende war super. Meine Gastfamilie war auch super nett.
  Ihr könnt euch ja mal melden.
  Ich hoffe auf ein Widersehen.
  Liebe Grüße aus Ellenstedt

 116. Hej minse 19 juli is er in ellenstedt wer en schuttersfeest met muziek en drinke uiteraard. Iemand intresse doahin te reje?? slaopplaast zal gen probleem geave dink ik.

 117. Viele Grüsse aus Ellenstedt! Es war ein tolles Wochenende und wir hatten sehr viel Spaß! Viele
  Grüße auch an Pieter (auch wenn es keinen Kaffee gab)!
  Wir freuen uns schon jetzt auf euren nächsten Besuch.
  Bis dann !

 118. het waar echt en schon wiekend zeg, moj programma vriedaag ok!! en zoaterdag waar ok enne verrekes leuke aovend met menig putje beer.
  As afsluuter de zondag welke ok hiel fijn waar.
  Organisatie bedankt vur den inzet,

 119. Hallo Hay,Stien, Peter und Leo danke nochmal für das schöne Wochenende. Wir hatten noch eine lustige Rückfahrt. Ich hoffe wir sehen uns bald wieder

 120. NajaarsConcert Koninklijke Militaire Kapel in Velden

  De Koninklijke Militaire Kapel “Johan Willem Friso” geeft zaterdagavond 4 oktober 2008 een Najaarsconcert in Velden. Sporthal de Visgraaf wordt omgebouwd tot een theater waar dit spektakel met topmusici plaatsvindt. De organisatie is in handen van Muziekvereniging Fanfare Velden.

  Kaarten zijn voor slechts € 7,50 verkrijgbaar in Venlo bij Plusmarkt Benders aan de Straelseweg en Kaasspeciaalzaak De Waag aan de Lomstraat. In Velden zijn kaarten te koop bij de Kwalitaria aan de Markt, in Arcen bij Winkelbedrijf Cup aan de Maasstraat.

  Met een evenwichtige en verrassende programmering, een podium, licht- en geluidsinstallatie én een keur aan topmusici belooft het concert een absolute topavond te worden. Het concert begint om 20:00 uur in de sporthal aan de Schandeloseweg in Velden.

 121. Afgelopen vrijdag zijn A Bamberg Fantasy en Aan Mijn Vrienden ingeleverd. Diegene die er niet waren, kunnen dit aanstaande vrijdag doen.

  Aanstaande vrijdag leveren we Alpina Saga en Concerto d’Amore in.

 122. Afgelopen vrijdag zijn Alpina Saga en Concerto d’Amore ingeleverd. Diegene die er niet waren, kunnen dit aanstaande vrijdag doen. Aanstaande vrijdag leveren we Fantasy for Three en Heinzelmanchens Wachtparade in.

 123. Hello allemaal in Broekhuizen! Ik ben een cousin van Martin (Tinus).
  Hij heeft mij een email gestuured en met dat bericht was de webpage van Fanfare St. Nicolaas.
  Zo ik heb een beetje aangekijken. (Mijn Hollands is niet te goed.) Nice to see my cousin in his band.
  I have looked at alot of the photos. Good to see you getting out there and sharing your music.

 124. Hoi oud-clubgenoten,
  Al zien jullie me misschien niet veel in Broekhuizen, en helemaal niet bij de fanfare, ik volg toch met belangstelling via de websites van de fanfare en de jeugdfanfare jullie activiteiten. Bij deze wil ik jullie allemaal een hele fijne Kerst toewensen, een goed Oud en Nieuw en een zaa’g Neejjaor! Ik heb het erg druk met allerlei dingen, maar ik probeer toch gauw eens een keer te komen luisteren. Wat mijzelf betreft: ik ben sinds een paar maanden de nieuwe es-bassist van harmonie Tot Onderling Genoegen in Berlicum, een paar minuutjes rijden van onze woning. Ik viel daar midden in de concoursvoorbereidingen, en op 29 november zijn we van de 2e naar de 1e Afdeling gepromoveerd met 86 komma nog wat punten. En al voelt de fanfare in Broekhuizen nog steeds als ‘mijn clubje’, ik voel me bij TOG inmiddels ook goed thuis. Het eventueel teveel aan ammezuur (hm?) voer ik nog steeds af via de joekskapel in Brokeze. Succes met het concert met Con Brio, en met de Nachtmis! Hopelijk gauw tot ziens,
  Marc Palmen

 125. Hey Marc,
  Kunde doa in berlicum ok fijn haarde neut de looch in kriege of vind de dirigent daat ni zo moj 😉
  owe vervanger in brokeze dut evvel novvenant good zien bes haha.

  Groeten en wies werus.

 126. Hey Tinus en Familie,

  Ik bin gevroagd um jullie prettige kerstdagen en een gelukkig neejaor te wensen van Meneer Meijer uut Ellenstedt.
  Din het bej jullie overnacht als het good is.

  Groetjes Geert

 127. peeltournooi
  gaan we naar het peeltournooi
  of niet ?
  hierover is nog geen mededeling gedaan door het bestuur wel is er een mededeling gegeven over eventueel deelname
  ik persoonlijk heb er geen zin in om tot juni de zelfde stukken te gaan oefenen voormij is dit het zelfde als een councours
  graag reactie hier op
  je kunt ze ook sturen naar ‘
  pkeltjens@gmail.com
  maar liever via deze weg zodat iedereen het kan lezen
  gezellig muziek maken is heel belangrijk

 128. Hallo Paul, jouw mening over het Peeltoernooi is duidelijk en ik kan deze begrijpen en ook onderschrijven. Ik stuur jou geen mailtje, maar stuur dit naar het bestuur via secretariaat@fanfarestnicolaas.nl waar het ook thuis hoort.

  Heb jij ook een mening over het Peeltoernooi of iets anders, laat je mening horen of lezen en blijf er niet mee zitten.

 129. Daat werke beej DPP is good te doon, kaan iederien en get vrej snel as ge duraan blieft.
  Stelt nix vur en as ge met een paar leuke minse ziet get de tied ok nog best snel.

  amuseer ow dur ma mei

 130. Ik haj nurges las vaa, ma heb allien gesloten emmers op enne pallet gelaje.
  Din ganse kraom ruukt wel na visvoor maja, kunt ni alles hebben vur dat geld.
  Enne gebakke vis is ok ni geurloos wah;)

  Werk ze en wies werus. wah

  chef visvoorstapelaar.

 131. Beste mede-muzikanten,

  In 2009 bestaat Koninklijk Erkende Fanfare Eensgezindheid uit Maasbracht-Beek 125 jaar, en dat wordt groots gevierd!

  Er wordt begonnen met een termijnen-loterij (loten à €10,- p/mnd van mei-sept, prijzengeld €13.500,- verdeeld over 51 prijzen!). Veel kans op een mooie prijs of spekken van de vereniginskas dus!! Kijk snel op onze site voor meer info en lotenverkoop!

  Van 17-20 september 2009 is er een groot tentfeest in Maasbracht-Beek, met:

  Vr. 18-9: Network, Kartoesj, Erwin, Big Benny
  Za. 19-9: GLOBAL.KRYNER. Dè popsensatie uit Oostenrijk!

  Het feestjaar wordt op 15 november afgesloten met een geweldig concert in de Oranjerie te Roermond, met gastoptredens van: Dansgroup Silhouette-Spirit, Top-trombonist Jos Jansen, Beppie Kraft en Gé Reinders!!

  Mis deze geweldige evenementen niet! Alle info op: http://www.125jaareensgezindheid.nl

  Groet,

  Het feestcomité

 132. KNFM Pinkstermuziekweekend 2009
  Tijdens het Pinksterweekend (vrijdag 29 mei t/m maandag 1 juni) wordt in het Limburgse Ysselsteyn het KNFM Pinkstermuziekweekend georganiseerd. Dit muziekweekend is bedoeld voor muzikanten vanuit de HaFaBra in de leeftijd van 16 tot 45 jaar. Aanmelden voor dit weekend is vanaf nu mogelijk. Kijk op http://www.muziekverenigingkenv.nl/pinksterweekend2009.doc voor meer informatie en het inschrijfformulier. Of mail: lindaroozenbeek@hotmail.com .

 133. miene trui is bej het visvoor inpakbedrief blieve ligge. (blauwe trui met GLOBAL erop)
  Dink dat we te ieverig zien gewes haha.
  As iemand din ziet ligge mug ie mej na brokeze.
  Bij voorbaat dank
  Geert

 134. Ik heb een vraagje: Weet iemand waar ik processiemarsen kan downloaden??
  Bijvoorbeeld OLV onder de linden en les Rois croix (of hoe schriefde dat?)

  Ben benieuwd.
  Groeten Geert

 135. He Geert, heb je nog wat opnamens van leuke marsen kunnen vinden? Misschien dat we daarmee nog wat leuks kunnen doen in de Ledencorner.. Groeten, Frank

 136. frank,

  Nea ik heb eigelijk gen marsen mer kunnen vinden.
  OLV onder de linden hedde gej gevonden 😉
  Helaas. Misschien het dur iemand anders opnames van?

  Groeten Geert

 137. joa zondag in hors koose we good waat processiemarse doon haha, daan zien we vur dun duuster wel bej het gemeintehuus haha.
  Leuk daat dur reacties zien.
  Leon T. haj ok nog waat gegevensdragers met zon grei.
  Moj moj.

  Bedankt vur de reactie wah.

 138. WIN EEN QUIZ VOOR JE VERENIGING

  Hoe?

  Maak zoveel mogelijk mensen lid van onze hyves.
  Ga naar http://www.quizmaat.hyves.nl en klik op vrienden uitnodigen.
  De Limburgse vereniging die op 31 oktober 2009 de meeste mensen heeft aangemeld krijgt een gratis quiz.
  Stuur op 31 oktober een berichtje en vertel hoeveel mensen je hebt aangemeld en wie. Quizmaat checkt de namen en de vereniging met de meeste namen wint dus de quiz.

  Waarom een quiz?

  1) Garantie voor strijd, spanning, gezelligheid en teambuilding.
  2) Mogelijkheid voor extra inkomsten om de clubkas te vullen.

  Veel succes.

  Groetjes,

  Quizmaat (www.quizmaat.nl)

 139. Hoi Tinus,
  Wej zien met en select gezelschap dit weekend na Ellenstedt gewes um doa os sociale contacten te onderhalden.
  We zien ok ef bej Herr Meyer gewes. Ge kriegt de groete van eum terug kel.

  Groeten Geert

 140. Er wordt mij medegedeeld dat ik op de wielersdriedaagse moet werken maar ik kan maar tot kwart voor 8.. Zou iemand voor mij van kwart voor 8 tot 10 kunnen werken?? anders hebben we toch een probleem want kan echt niet langer..
  Groetjes Yori

 141. Hallo liebe Musikfreunde aus Brookhuizen
  Gestern habe ich erfahren, daß Willi Derichs gestorben ist. Kann mir einer mitteilen, wann die Beisetzung ist und wo sie ist?

 142. Ik heb de vraag van meneer Heinfried Meyer gezien en hem spontaan een mailtje gestuurd dat de begrafenis van Wiel Derichs op donderdag 15 oktober om 10.30 uur is in onze kerk. (Noud, dinsdag 13-10-2009 om 23.58 uur)

 143. Ich bedanke mich für die schnellen und direkten Antworten. Wir werden morgen von der Schützenbruderschaft und vom Blasorchester an der Beisetzung teilnehmen.

 144. Op zondagmiddag 15 november vanaf 15:00 geeft Fanfare Eensgezindheid uit Maasbracht-Beek een wervelend jubileumconcert in de Oranjerie te Roermond. Tijdens deze middag worden Gé Reinders, Beppie Kraft, Jos Jansen en Dansgroep Silhouette begeleid door het fanfare orkest.

  Kaarten voor dit uniek feestelijk concert zijn verkrijgbaar bij De Oranjerie, J. Jacobs (462381) of via onze interactieve website http://www.125jaareensgezindheid.nl.

  Tot de 15e!

 145. Heej frank,
  is het gen optie um alle marsen onder de M te zetten bej de ledencorner??
  Bin al de ganse middag marsen aan het luustere, biestig moj, allien weinig vertragingen, die motte toch zelf maken bliekbaar.

  Fijn.
  Groetjes Geert Hermkens

 146. jaja we kunne de schuppe wer sliepe, vul energie via de schup in de grond dowe.
  Moj Moj hoevul motte dur uut de grond??? Doezend??

  Wies werus,
  De kluut

 147. Voor alle Sinterklaasliefhebbers. Woensdag, zaterdag en zondag, zijn er foto’s van Sinterklaas in Broekhuizen te zien op de kabelkrant van Reindonk. Groetjes,
  Tiny

 148. De kerstdennen zien wer uut de grond.
  in en dik eur hajje we met 3 steakers en 3 gazers dur toch en 120 uut de grond soldaot gemaakt.
  Het verhaaltje van deze legendarische gebeurtenis kump binnen kort op de site, inclusief ongecensureerde films en fotos.

  Bedankt vur de inzet wah.

 149. ma joa daat waas wer een gojje prestatie vaan de stekers,we moose dur-an blieve um ut werm te kriege ma ondanks het slechte weer leep ut wer als vanouds!dur stoan dus wer prachtige denne bej va mege dus schroom niet en zeuk ma enne fijne boem uut!

 150. Hallo LLieve kerstboomstekertjes, toen jullie op het veld waren zijn jullie 1 boom met rood lintje vergeten…..
  dat ben ik, zouden jullie mij nog uit willen doen? Ik wil ook heel graag bij iemand in de kamer staan, lekker warm en met een leuke piek op mijn bolle hoofdje….

  Tot snel….

  XX Het vergeten boompje

 151. dag vergeten kerstboompje, omdat je een dubbele top had, en onderin in de rui was, slechte kleur had en scheef groeide, hebbe we je lekker laten staan zodat je komend jaar eraan kan werken om de volgende kerst er wat fatsoenlijker bij te staan. of je moet genoegen nemen met het feit dat we je kort maken tot uitgangsmateriaal voor de kerststukjes. Omdat meerdere poolse werkers je al onder gepist hadden was tevens je dennengeur wat verdwenen! Groeten een nauwlettende steker.

 152. aangaande het vorige bericht: een beetje spiritus moeten zon boompjes toch wel kunnen hebben.
  Ik heb deze boom ook zien staan en heb getwijfeld om hem in de fik (heat ut heej gefikt??) te zetten want het was geen gezicht.
  Maar goed, in Serum kan ook niet alles top zijn.
  Fijne kerst ik ga voor 3 weekjes naar huis,
  do widzenia.
  Pavel

 153. Ok, omdat ik niet zo dik in de dennen zit wil nog niet zeggen dat ik niet met trots een piek kan dragen….
  Maar goed, ik ga er alles aan doan het komende jaar om er beter uit te zien. ik zal een continue stroom van water en voedingssupplementen tot me nemen via de rijke grond in het serumse…

  dan moeten jullie me wel beloven dat ik volgend jaar zerker op de kar mee mag naar de Lovenhof…

  Tot ziens allemaal en alvast fijne kerstdagen onder de boom…..

  X t Buemke

 154. op advies van een bestuurslid van de fanfare, wordt het niet op prijs gesteld berichten als enkele voorheen te plaatsen.
  Dit komt goed uit, ik ga nu terug na polen dus dit is mijn laatste bericht.
  Prettige kerstdagen en een gelukkig 2010,2011,2012,2013 enz
  Pavel zelf

 155. Ik bin ef alle marsen duruut aan het vissen in de ledencorner ma din Vpred is wel sjiek. Allien lit het tempo tamelijk hoog haha. En volume is ziemlich aan de lage kant haha.
  Groeten en fijne kerstmis aal wah.

 156. jaja gister 21 pallets en 22 emmers vol geknikkerd met visvoor.
  En wel met 7 personen.
  Yori, Marlon, Geert,(Twan, Ellen en nog 2 meiden uit maashees)
  Andere teams doe je best 🙂

 157. Och ja Reen, meej muk daat aal gen zak uut, ik heb mien plicht gedaon en den tied ging ok redelijk snel dus dan is het good wah.
  Wies werus wah.

 158. Gister wer duchtig visvoor ingepakt met Jilleke en Frank K. Ging wer as enne speer. Die van Maashees ware ni zo snel. De volgende ploeg wer veul succes gewenst.

 159. Wette waorum saxofonisten duk zonne roeje kop hebbe??? Umdaat ze iedere kier probere din boch uut eur instrument te blaoze. 🙂

 160. Dat was gisteren weer een geweldig middag/avond, toch?!Fijn gevuld met muziek, zon, gezelligheid, voetbal en een beetje drank!! 😉 Heerlijk!

 161. as ge noa ellenstedt rejd motte wel op letten want dur stet enne OS na bruck. 🙂

  Hilfe Hilfe zei dun holthacker, meine Biele feld.

  chef knipoog woent zeker in augsburg

 162. Hall leden van de fanfare Sint Nicolaas. Hebben jullie enig idee wanneer de foto’s van het Vriendenconcert op de site komen. We zijn reuze benieuwd.

 163. Beste Vriend, de foto’s komen binnenkort beschikbaar op de site. Het is nog ff wachten tot we het verslag en alle foto’s bijelkaar hebben. Dus nog even geduld! 🙂

 164. Dankjewel…..voor de spontane serenade en de mooie toespraak van jullie voorzitter op mijn 90ste verjaardag. Het is voor mij een onvergetelijke verjaardag geworden….nogmaals hartelijk dank.
  Vanavond tijdens de repetitie zijn 2 consumpies voor mijn rekening.
  Proost,
  Tilla

 165. Liebe Freunde aus Broekhuizen!
  Leider muß ich euch eine traurige Mitteilung zukommen lassen. Unser Vorsitzender Heinfried Meyer ist gestern abend infolge eines tragischen Unfalles ums Leben gekommen. Seine Beerdigung ist am Freitag, 26.08.2011 um 15:00 Uhr

 166. Jubileumweekend Harmonie Lottum 23 t/m 25 september

  Vrijdag ‘Hôrs a/d Maas’ haet talent’.
  Deelnemen is nog mogelijk: fantastische geldprijzen te winnen!

  Zaterdag Promsconcert
  Kaarten à €12,50 zijn verkrijgbaar bij verschillende voorverkoopadressen:
  Bloomehuuske Rosa Lottum, Café-zaal Harmonie Lottum, Bakkerij Smits Lottum
  en VVV-kantoor Horst. Tevens zijn kaarten te verkrijgen via onze website. Dagkassa €15,-

  Zondag Brunch & Muzikaal Matinée
  Om 10.30 uur brunch voor leden en andere belangstellenden.
  Daarna start om 11.30u het Muzikaal Matinée
  Kaarten Brunch alleen in voorverkoop!
  €12,50 voor volwassenen, kinderen van 4-12 jaar €5,-.
  Voorverkoopadressen: Bloomehuuske Rosa Lottum, Café-zaal Harmonie Lottum,
  Bakkerij Smits Lottum en via onze website.

  http://www.koninklijkeharmonielottum.nl

 167. 10e Blaaskapellentreffen Blaaskapel Judaska in Hout-Blerick

  Op zondag 2 oktober 2011 organiseert Blaaskapel Judaska voor de tiende keer hun blaaskapellentreffen. Er is vanwege het jubileum een prachtig programma samengesteld. Het treffen vindt plaats in gemeenschapshuis Zalzershaof, zalzerskampweg 64 te Hout-Blerick. De zaal is vanaf 11.15 uur open, aanvang 11.30 uur. De toegang is geheel gratis. Van 11.30 tot 13.30 uur is er mogelijkheid om deel te nemen aan een uitgebreide brunch voor slechts 10 euro per persoon.
  Tevens zal blaaskapel Judaska tijdens hun optreden hun 2e CD presenteren.

  Programma.
  11.30– 13.00 Limburgse Boerebloaskapel
  13.00 –14.30 Essener Muzikanten (B)
  14.30 – 15.30 Blaaskapel Judaska ( incl. CD presentatie)
  15.30 – 17.00 Freunde Echo
  17.00 – 19.00 Junge Eifelländer Musikanten (D)

  Voor meer informatie, reservering brunch en een routebeschrijving kunt u kijken op http://www.judaska.nl of bellen met 06-29033455

 168. Ik was naar foto’s op jullie site aan het kijken. Ik kwam bij de Floriade-foto’s uit en wie zie ik daar op de laatste foto… ozze pap. Hij blijft toch altijd verbonden aan jullie, leuk.

 169. Hallo collega saxofonisten. Velen kennen het probleem, je wilt graag saxofoon spelen maar je bent moe, last van je nek, rug schouders enz.
  Dat zware instrument m.n. de tenor wil je dan even niet aan je lijf voelen. In de 32 jaar dat ik als saxofonist bij de KMKJWF speel is zo de “The original Saxophone Support” geboren. Ik gebruik de saxsupport dagelijks, hetzij op een repetitie, concert of cd opname. Al zittend in een orkest of zeker thuis studerend is dit een fantastisch hulpmiddel. Ik verwijs je graag naar saxsupport.de en hoor/lees graag je reactie.

 170. Nog ben ik in de roes van de donateurs rondgang en het schitterende feest wat er daarop volgde. Wat anderen verzuimt hebben heeft Fanfare St. Nicolaas opgepakt en mij alsnog gedecoreerd met 50 jaar lidmaatschap. Diegene die dit aangezwengelt hebben zijn inmiddels bekend saqrejuu, echter voorzitter Koos heeft verder voor de schitterende uitvoering gezorgd. Ik wil m.n. voorzitter en bestuur en alle leden namens mijn familie hardstikke veel dank zeggen voor de mooie middag en avond en het geweldige feest bij Gerrit. Fam. Tholen en Dré.

 171. Proficiat en bedankt fanfare voor de prachtige avond van het uniformen concert gisteravond. Erg mooi en goed georganiseerd. Mooie uniformen en nu kunnen je er nog lang tegen want deze worden niet VAAL. Ik vond ook de drum show erg mooi. Vond dat de doedelzak iets te weinig te horen was. Had vooraan mogen staan.
  Jammer dat de zaal wat klein was, daardoor moesten te veel mensen blijven staan. Ben trots dat ik als lid van Con Brio ook een kleine bijdrage heb mogen leveren. Jan Huys.

 172. Beste bestuur en leden,

  Dank voor het mooie bloemstuk bij pap op het graf. Wij vinden het fijn dat jullie, na het mooie weekend, ook aan pap gedacht hebben.

  Groetjes, ook namens mam, Marlie & Moniek,
  Evelien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*