Schoolconcert en uitreiking HayvanMegentrofee

Vrijdag 31 mei hebben we samen met de kinderen van BS De Schakel een klein concert gegeven. Enkele kinderen die in opleiding zijn bij HaFabra mochten toe treden tot ons orkest om samen wat nootjes te spelen.

Andere kinderen hadden samen met de juf of meester een muzikale act ingestudeerd. De kinderen van de onderbouw speelde een liedje op de blokfluit en zongen een liedje waarbij ze muziek maakte met verschillende instrumenten en de bovenbouw zong een liedje ism de fanfare en hadden lieten van zich horen op zelfgemaakte trommels.

Thijs van Megen mocht de Hay van Megen trofee in ontvangst nemen! Mooi dat deze uitgereikt mocht worden door zijn eigen vader en deze geschonken is door opa Hay.

Wat we geleerd hebben is dat samen muziek maken heel mooi is!

Het was een geslaagde avond en we hopen dat de kinderen enthousiast zijn geworden om een instrument te gaan bespelen in de toekomst! We gaan het zien

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*