Onderhoud Instrumenten

Instrumenten zijn een kostbaar bezit van onze vereniging. Daarom is het erg belangrijk dat ieder lid zijn of haar instrument op een goede manier onderhoudt.

Over het onderhoud van koperen blaasinstrumenten en saxofoons bestaat misschien bij velen nog wat onduidelijkheid over het een en ander. Daarom zetten we de onderhoudsfolder van de firma Adams op onze site, als richtlijn voor het eigen onderhoud, dat je tijdig moet doen aan jouw instrument.

Bij slecht onderhoud is het veel voorkomend dat de fanfare voor dure reparatiekosten komt te staan, dus beter voorkomen dan genezen en onderhoudt u instrument volgens het onderhoudsboekje!

Klik hier om het onderhoudsboekje van Adams te openen!

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er toch iets kapot gaat aan je instrument (of aan je muziektas). Meld je dan bij Hans Heldens (tel 077-4631299). Hij zorgt er dan voor dat je instrument (of muziektas) gemaakt wordt.

Overig
Naast een instrument heeft een muzikant ook andere zaken nodig, zoals ventielolie, marsenboekjes, lessenaars (wel eerst de oude inleveren), harpjes, dempers, rietjes, muziektas, muziekmap, etc. Ook voor deze zaken kun je terecht bij Hans Heldens (tel 077-4631299).

Leden die stoppen bij de fanfare dienen niet alleen het instrument, maar ook de muziektas, harpje, lessenaar etc. in te leveren bij Hans Heldens (tel 077-4631299).

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*